Home | Nieuws | FF met Rob Scheepers

FF met Rob Scheepers

Dinsdag 13 Oktober 2015

Het nieuwe bestuur zal een korte uiteenzetting geven van de plannen en strategie van de vereniging en de rol van de sponsoren in dit geheel.

Vervolgens zullen wij de try-out van de Nieuwjaarsconference 2015, “OPGESCHEEPT” van Rob Scheepers gaan beleven. Hieronder kunt het persbericht van deze voorstelling doorlezen.

De avond zal worden afgesloten met een gezellige borrel.

U wordt deze avond samen met uw partner tussen 19.30 en 20.00 uur verwacht in de zaal van Eetcafé FF aan de Nieuwstraat 69 in Best.

Wilt u bij deze gezellige en onderhoudende activiteit aanwezig zijn, dan vragen wij u zich nog wel even aan te melden via mail (sponsoringbv@outlook.com) of telefonisch op 06-22376601. Wij verzoeken u, uiterlijk 11 oktober aan te geven of u met 1 of  2 personen aanwezig zult zijn.   Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze uiteraard ook via bovenstaande contact gegevens aan ons stellen.

Wij hopen u op 22 oktober a.s. te mogen begroeten.  

Namens het bestuur van Best Vooruit,

Jos Verkleij

Voorzitter Evenementen en Sponsoring

 

 

Persbericht:

2015, OPGESCHEEPT   Vorig seizoen stond cabaretier Rob Scheepers voor het eerst op de theaterplanken met zijn Nieuwjaarsconference 'Afgescheept'. Dat succesvolle debuut smaakte naar meer, dus kon een vervolg niet uitblijven. In de Nieuwjaarsconference 2015 stormt Rob Scheepers opnieuw door het jaar heen. Waar hij het over gaat hebben? Misschien het PSV-kampioenschap? De val van kabinet Rutte II? Of de liefdesbaby van Chantal Janzen en Jeroen Pauw? Geen flauw idee waar we dit jaar mee worden opgescheept—deze tekst is namelijk in maart al geschreven. Maar dat er wederom een stortvloed aan grappen, anekdotes en bizarre kronkels voorbijkomt, dát staat vast.   ‘2015, OPGESCHEEPT’ Tekst en spel: Rob Scheepers Regie: Bas van Elk Ontwerp/design: Martijn Konings Fotografie: © Minneboo Fotografie