Home | Nieuws | Speelgoedactie Stichting Speelkr8

Speelgoedactie Stichting Speelkr8

Woensdag 25 November 2015

Best Vooruit staat voor het voetbalplezier van al haar leden: van de mini’s tot de veteranen, meisjes, jongens en G-teams. 

Met OnsBesteDoel.nl leveren we daarnaast een bijdrage aan goede doelen. Stichting Speelkr8 is één van die doelen. Zij maken zich sterk om gezinnen die het niet breed hebben een handje te helpen met speelgoed­pakketten voor kinderen van 0-10 jaar in de dure decembermaand.

Wij verwachten dat iedereen een dergelijk project een warm hart toedraagt en zetten ons in om een enorme hoeveelheid bij Best Vooruit in te zamelen

en aan Stichting Speelkr8 over te dragen. We zien u graag verschijnen in de kantine van Best Vooruit (Sportlaan 4) op 28 november en/of 12 december tussen 12.00 en 17.00 uur.

Sinterklaas is vast van plan ons nieuw speelgoed te leveren, dus plaatsmaken moeten we toch. Op de achterzijde vindt u enkele ideeën die de Sint op het verlanglijstje heeft zien staan om de stichting zo goed mogelijk te helpen. We rekenen op ieders enthousiasme dus verzamel wat je kunt, er is geen maximum. Alvast bedankt!