Home | Over BBV | Ons Beste Doel

Ons Beste Doel

Best Vooruit deelt sponsorgeld


Sinds jaar en dag siert de naam van één onderneming de shirts van de selectie van RKVV Best Vooruit. Dat betekent ook dat die onderneming o.a. de kosten draagt van het totaal aan benodigde uitingen die horen bij het hoofdsponsorschap. Na overleg met diverse geledingen binnen de club heeft het bestuur besloten een sponsorschap op een andere en meer eigentijdse manier vorm te gaan geven. Vanaf 15  november a.s. zal een bijzonder logo op de shirts verschijnen. Dit logo staat voor alle sponsors die 'OnsBesteDoel.nl' gaan steunen.


Het idee achter deze vernieuwende manier van sponsoren is dat Best Vooruit van mening is dat zij een toenemende sociaal-maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft in de gemeente Best en daarbuiten. Het uitgangspunt is dat gesponsorde bedragen binnen 'OnsBesteDoel.nl' voor 50% naar de vereniging en voor 50% naar goede doelen gaan:

  • De Sprinkhaan (vakantiehuis voor kinderen met een beperking).
  • De Vlinder (Bijna Thuis Huis).
  • Speelkr8


Geen betere doelen dan Beste doelen!

Naast deze drie hoofddoelen gaat Best Vooruit ook  bijzondere wensen vervullen. Hierbij kunnen leden wensen indienen die mogelijk doormiddel van bemiddeling of financiële ondersteuning vanuit het project kunnen worden vervuld. Een opkikkertje voor een mede-Bestenaar die dat meer dan verdient!


Best Vooruit hoopt met dit vernieuwende sponsorproject meer bedrijven voor sportsponsoring te interesseren. Ook particulieren kunnen een bedrag doneren op een speciaal voor dit project geopende bankrekening. Ook zullen er diverse geldwervende activiteiten worden georganiseerd vanuit de vereniging. Zo zal er o.a. in de lente van 2015 een bijzondere 'Producten & Dienstenveiling' plaatsvinden.


Bedrijven en particuliere donateurs kunnen er zelf voor kiezen om wel of niet genoemd te worden in de publicaties die over dit nieuwe sponsorschap in de media zullen verschijnen. Aan het einde van ieder voetbaljaar (maand mei) zal Best Vooruit transparant en helder via de geëigende media communiceren naar de deelnemers, leden en de bevolking van Best over de resultaten van 'OnsBesteDoel.nl' van dat voetbaljaar. Op deze website worden activiteiten en resultaten van dit project weergegeven zodat eenieder de voorgang van dit bijzondere project kan volgen.


Kijk snel op OnsBesteDoel.nl