Home | Over BBV | Sportief en ondernemend

Sportief en ondernemend

De voetbalvereniging Best Vooruit heeft de laatste jaren op het sportieve vlak een duidelijke groei doorgemaakt. Het eerste elftal speelt op dit moment, met bijna alleen maar spelers uit de eigen gelederen in de eerste klasse en de stap naar de hoofdklasse behoort tot de mogelijkheden. Door een nauwe samenwerking met het bedrijfsleven van Best e.o. hoopt Best Vooruit in de toekomst dit niveau te kunnen continueren en daarom is dan ook de Businessclub Best Vooruit (BBV) opgericht.

De businessclub heeft als doel het onderlinge contact tussen ondernemers te bevorderen en door verwerving van financiële en andere middelen de beoefening van de voetbalsport bij Best Vooruit op het hoogste amateurniveau mogelijk te maken.

 

De businessclub wil dus ondernemers met elkaar in contact brengen en biedt ze de gelegenheid om nieuwe contacten te leggen in een ongedwongen sfeer. Daarom bent u als lid van de businessclub bij de thuiswedstrijden van Best Vooruit van harte welkom om in de businessruimte, onder het genot van een hapje en een drankje, collega-ondernemers te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen over de wedstrijd of over zaken die betrekking hebben op uw onderneming.

 

Ook zullen er jaarlijks een aantal informele bijeenkomsten georganiseerd worden waarin u als ondernemer de basis kunt leggen voor vruchtbare en hopelijk blijvende contacten. De businessclub zal er verder zorg voor dragen dat de naamsbekendheid van uw bedrijf via de media vergroot zal worden. In de digitale nieuwsbrief en op de eigen website van de businessclub kunt u nieuws betreffende uw bedrijf kenbaar maken en zult u geïnformeerd worden over interessante ontwikkelingen binnen Best Vooruit.
Door een nauwe samenwerking tussen de ondernemers van Best e.o. en de voetbalvereniging Best Vooruit zullen er zeker nieuwe ontwikkelingen op gang komen die voor beide partijen uitdagingen creëren.